Ingrediente
- 250 g faina
- 5 g drojdie
- 1/2 lingurita zahar
- 5 g praf de copt
- apa
- 2 linguri ulei
- salam
- pesto alla genovesse,aveti aici reteta daca nu gasiti de cumparat.
- 1-2 rosi mari sau rosi cherry
- cascaval
- mazare,ciuperci
- masline
- sare
- busuioc
Mod de preparare
Punem drojdia in putin apa calduta si 1/2 lingurita zahar. Lasam la dospit 10 minute. Cernem faina,facem o "groapa" in mijloc unde adaugam maiaua,pe margini adaugam sare,praful de copt si uleiul. Framantam bine un aluat adaugand apa calduta(cattrebuie) si il lasam la dospit 30 de minute.
Intre timp,razalim cascavalul,taiem rosiile felii,salamul la fel il taiem felii. Intindem aluatul intr-o tava pe hartie de copt. Ungem aluatul cu un strat de pesto alla genovese,peste adaugam feliile de salam,rosiile,ciupercile,mazarea,maslinele si cascavalul. Presaram busuiioc si o dam la cuptor la foc mic pentru cca 30 de minute.
Pofta Buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|