Pizza taraneasca

Postat de pity19 in Pizza
28 Mar 2014 | 2835 vizualizari
Pizza taraneasca

Gatesc pentru parintii mei si fratele meu cu mare drag! :)

Ingrediente

 aluat de pizza :

  • 150 gr faina ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o lg sare ,
  • o cana apa ,
  • salam ,
  • carnati ,
  • cascaval ,
  • telemea de vaca sarata ,
  • ciuperci ,
  • ou ,
  • ketchup ,
  • sos pentru pizza ,
  • am pus si fructe de mare .

Mod de preparare

Aluatul de pizza :

Adaugam intr-un vas faina , sarea , drojdia dizolvata in putina apa calda , amestecam , adaugam si restul paharului de apa , daca este nevoie; Lasam la odihnit in loc cald , aprox 40 minute .

Pregatim masa de lucru,presaram faina , adaugam aluatul , intindem cu sucitorul , ungem cu ketchup , punem bucati de salam , carnat , ciuperci , presaram branza , cascaval razuit , dupa care spargem un ou peste pizza la mijloc .

Dam la cuptor aprox 40 minute la 180 gr.

Scoatem pizza si servim calda alaturi de un sos cu smantana si usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza de casa cu de toate

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza de casa cu de toate

Se cerne faina, intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-le apoi sa se odihneasca pentru 10-15 minute. Dupa aceea, se face o adancitura in mijlocul fainii si se pun oul, sarea, zaharul,...

Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de AdrianUdrea

Pizza de casa cu de toate

Trebuie să vă spun de la inceput ca, atat aluatul, cat si toppingul au fost pentru doua tavi mari de pizza, de 30/40 cm. Pentru aluat, amestecam oul cu un praf de sare, smantana si uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2014, 15:59

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking