Plachie de somon by Ruxy

Postat de medioto59 in Peste
1 Mar 2012 | 4573 vizualizari
Plachie de somon by Ruxy

Multumesc Ruxy...........a fost delicioasa.

Ingrediente

  • 4 bucati file de somon
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lamaie
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 4 rosii decojite din conserva
  • 2 linguri cu bulion
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 lingura rasa cu zahar
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Intr-o tigaie calim ceapa in cateva linguri de ulei incins .Curatam intre timp ardeiul ,il taiem cubulete si il adaugam si pe el in tigaie.Lasam 2-3 minute pana cand ardeiul se inmoaie si adaugam usturoiul  curatat si taiat rondele ,apoi vinul,foile de dafin,zaharul si la final bulionul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si lasam sa dea in cateva clocote.Spalam bucatile de somon ,le stergem cu un prosop absorbant le condimentam cu sare si piper si le asezam intr-un vas pentru cuptor.Turnam sosul de mai sus peste peste,adaugam  rosiile decojite si cateva felii de lamaie. Dam la cuptor in jur de 40 de min. Asezonam cu patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de somon by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de platica

Postat de anuta

Saramura de platica

1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...

Citeste continuarea

Icre de hering

Postat de MotanLaOale

Icre de hering

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute. Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine. Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine. Se adauga uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2012, 17:44
la 01.03.2012, 17:45
spune ceva Miha sau ai gura plina
la 01.03.2012, 17:48
ce bine arata
la 01.03.2012, 17:49
Crezi ca mai pot sa spun ceva?
la 01.03.2012, 17:50
cum arata....imi vine sa bag mana in monitor...daca este dupa o reteta de la Ruxy,numai delicioasa poate sa fie

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking