Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
8 Iun 2013 | 2952 vizualizari
Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare

N-aveam chef de nimic complicat,asa ca am ales varianta simpla,foi din comert,branza dulce o tigaie si niste sirop de cirese amare...

Ingrediente

  • 1 pachet de foi placinta Bella de 400 g
  • 600 g branza dulce
  • 2 linguri de smantana grasa
  • 150 g zahar
  • 1 pliculet finesse lamaie
  • 100 g stafide
  • 6 oua
  • ulei pt. uns
  • sirop de cirese amare

Mod de preparare

Pregatim umplutura.

Branza amestecata cu 6 oua si zaharul pana se omogenizeaza,se adauga lamaia si stafidele.

Impartim foile de placinta,cca 3-4 foi,le ungem cu ulei pe fiecare in parte,umplem cu branza si formam suluri pe care le asezam in tigaie.Dam la cuptor cca 40-45 min.Scoatem tigaia, placinta o rasturnam pe un platou,taiem bucati din ea si stropim cu sirop de cirese amare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Guguluf ciocolatos

Postat de panacris

Guguluf ciocolatos

Margarina se topește cu ciocolata într-un vas de inox cu fundul gros, sau pe bain marie, apoi se lasă la răcorit. Se adaugă zahărul pudră, zahărul aromat, sarea, pudra de cacao și se...

Citeste continuarea

Placinta cu ricotta si stafide

Postat de caroline

Placinta cu ricotta si stafide

Intr-un ibric punem laptele impreuna cu apa si untul dam la foc mic .Amestecam pana ce untul s-a topit. Adaugam 4-5 linguri cu faina si grojdia proaspata.Amestecam bine si lasam circa 10 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 14:33
buna tare
la 08.06.2013, 14:33
Bunaciune!!
la 08.06.2013, 14:34
bun bun
la 08.06.2013, 14:36
la 08.06.2013, 14:46

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking