Placinta cu branza greceasca Tiropita

Postat de rena in Aperitive / Garnituri
1 Apr 2014 | 11807 vizualizari
Placinta cu branza greceasca Tiropita

Ingrediente

  • 250 gr feta sau telemea
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr branza guda
  • un pachet de foietaj
  • 2 oua
  • piper
  • frunze de oregano proaspat sau busuioc
  • ulei de masline pentru uns foile

Mod de preparare

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam piper dupa gust si frunzele de oregano sau busuioc tocate marunt.

Luam o tava si o ungem cu putin ulei punem prima foaie de foietaj ,rasturnam toata comozitia de branza, adaugam a doua foaie de foietaj o ungem cu ulei si cu un cutit portionam placinta.

Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza greceasca Tiropita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Postat de simona72

Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Punem in vasul robotului de bucatarie miezul unui avocado. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si pasiram bine, pana obtinem un piure fin de avocado. Adaugam oul si galbenusul, sarea, branza de...

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta cu ciuperci

Incepem prin a pregati aluatul:   Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2014, 23:39
la 01.04.2014, 23:41
multumesc motane
la 02.04.2014, 10:14
placeeee
la 02.04.2014, 10:18
la 02.04.2014, 10:31

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking