Placinta cu branza si visine

Postat de Ksenya in Dulciuri
8 Iul 2014 | 8169 vizualizari
Placinta cu branza si visine

o placinta buna care nu necesita mult timp de preparare.

Ingrediente

  • 500 g visine
  • 5 oua
  • 1 kg branza de vaci
  • 150 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 2 plicuri praf puding cu aroma de vanilie
  • 3 linguri suc lamaie
  • zahar pudra pentru ornat
  • praf sare

Mod de preparare

Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt,incingem cuptorul la 180 grade

Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma cu un praf de sare.

Branza o dam la robot cu galbenusurile si zaharul  pana obtinem o pasta de branza fina,adaugam zaharul vanilat sucul de lamaie.

Punem branza intr-un castron ,parful de budinca si albusurile batute spuma.Amestecam cu o paleta de jos in sus.Turnam in tava compozitia .Visinile le punem deasupra apasand putin pe fiecare visina.

Se da la cuptor pentru 60-70 min.Testam cu scobitoarea.Dupa ce se raceste o scoatem din forma si o pudram cu zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert strudel cu branza si visine

Postat de GeorgianaGrigorescu

Desert strudel cu branza si visine

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu  trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare. Intindem aluatul cat putem...

Citeste continuarea

Desert rulada cu branza dulce si visine

Postat de katty

Desert rulada cu branza dulce si visine

Cernem faina intr-un castron. Amestecam cu drojdia, sarea si zaharul. Facem o adancitura la mijloc in care punem untul moale, apoi turnam cate putin lapte putin caldut si framantam pana obtinem un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2014, 09:14
Delicioasa!
la 08.07.2014, 09:14
Delicioasa!
la 08.07.2014, 09:37
E !
la 08.07.2014, 11:26
Vai de mine cum arataaaaaaaaaaaaa!
la 08.07.2014, 12:46
Minunata!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking