Vargabeles

Postat de sufletista in Dulciuri
30 Noi 2012 | 3380 vizualizari
Vargabeles

Ingrediente

  • 6 foi de placinta
  • 100 g unt topit
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • 200 g zahar pudra
  • 4 pua
  • 200 g smantana
  • 200 g ricotta
  • 400 g branza de vaci prospata
  • cca 200 g visine fara samburi(in loc de stafide)
  • 400 g macaroane

Mod de preparare

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul Smantana se amesteca cu branza de vaci si ricotta,

Amestecam albusurile cu galbenusurile si amestecul de branza,omogenizam dupa care adaugam macaroanele fierte si trecute pe sub un jet de apa rece(scurse bine)

Se unge o tava cu unt, adaugam prima foaie de placinta o ungem cu unt, adaugam a 2 foaie, o ungem cu unt si adaugam a 3 foaie, adaugam compozitia de branza, visinile scurse de zeama, iar deasupra cele 3 foi de placinta,unse cu unt

Dam tava la cuptor cca 45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2012, 18:16
buuun
la 30.11.2012, 18:18
la 30.11.2012, 18:20
Nu ştiu cum le zici tu, dar arată foarte bine
la 30.11.2012, 18:30
la 30.11.2012, 19:12

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking