Placinta cu ciuperci

Postat de Kristine in Mancaruri de legume
9 Iun 2013 | 14644 vizualizari
Placinta cu ciuperci

Ingrediente

Aluat:

  • 1 pachet margarina
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura:

  • 4 cepe mijlocii
  • 800 g ciuperci din conserva
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Aluat:

Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore.

Umplutura:

Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute, mararul taiat marunt, cascavalul ras, vegeta, sare piper dupa gust. Se amesteca.

Se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma de placinta. Aluatul se imparte in doua. O parte se intinde si se pune in tava acoperind si marginile. Se pune umplutura iar deasupra se pune cealalta parte de aluat intinsa. Se unge cu galbenusul de ou si se inteapa cu furculita din loc in loc. Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aprox. 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi

Aluatul: Frecati drojdia cu o lingurita de zahar, adaugati 3 linguri lapte caldut, 1 lingura faina si amestecati. Lasati sa dospeasca 10 minute. Topiti untul. Faina o cerneti intr-un bol....

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu aluat de cartofi si carne tocata

Postat de merisor67

Aperitiv tarta cu aluat de cartofi si carne tocata

Pregătim aluatul pentru tartă cu aluat de cartofi și carne tocată. Curățăm cartofii și îi punem la fiert în apă cu puțină sare. Înlăturăm spuma care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2013, 20:59
am trecut-o la favorite...
la 09.06.2013, 21:08
Arata bine
la 10.06.2013, 08:46
la 10.06.2013, 08:53
Fac si eu asa ceva,dar cu foitaj e mai simplu de facut
la 10.06.2013, 10:56
place tare cu ciuperci!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking