Placinta cu mere

Postat de LadyCrs in Dulciuri
30 Mai 2012 | 2655 vizualizari
Placinta cu mere

Ingrediente

  • un pachet foi plăcintă
  • scorțișoară
  • 2 pliculețe zahăr vanilat
  • zahăr ( cât doriți, mie nu îmi place extraordinar de dulce)
  • margarină sau unt pentru uns
  • ulei
  • mere ( 2 kg am folosit eu)

Mod de preparare

Am lăsat foile sa se decongeleze. În pachet au fost 10 foi pe care le-am împărțit în 5 părți a câte două foi fiecare și am procedat astfel: am uns cu ulei, am adăugat merele pe care le-am stors bine de zeamă (împărțiti compoziția astfel încât să ajungă pentru toate ruladele), zahăr vanilat, zahăr, scorțișoară -  pe toată suprafața foii. Apoi am împachetat-o ca pe o ruladă și am pus-o în tavă, care a fost unsă cu margarină. Am repetat procedeul până am umplut toate foile și le-am așezat una lângă alta în tavă. Înainte de a o introduce în cuptor ungem fiecare ruladă cu margarină și presărăm puțin zahăr și scorțișoară. Se lasă la cuptor între 25-30 de minute la foc mediu.

După ce se răcește o tăiem și o servim. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de placinta taraneasca cu mere

Postat de rocsi_1612

Reteta de placinta taraneasca cu mere

Iata cum se prepara Reteta de placinta taraneasca cu mere Incepeti cu pregatirea  umpluturii , pentru a avea timp sa se raceasca.  O puteti face cu o zi inainte si o tineti la rece....

Citeste continuarea

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Postat de panacris

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Iata cum se prepara Reteta de friptura de porc cu roade de toamna Carnea se taie bucățele și se pune la gătit împreună cu ceapa prăjită cca. 120 de minute la foc mic,sau slow cook,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2012, 16:26
Buna bunaaaaa
la 30.05.2012, 16:28
minunata, mie imi place fara nuca
la 30.05.2012, 16:33
la 30.05.2012, 16:56
Arata minunat si precis e deliciu!
la 30.05.2012, 16:59
si eu vreau

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking