Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

Postat de Valclaudia in Pizza
20 Iul 2014 | 4387 vizualizari
Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 gr. unt
  • 300 gr. faina alba
  • 2-3 linguri de ulei
  • Topping:
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ou mare de casa
  • sare fina
  • susan
  • marar verde tocat
  • sferturi sau jumatati de rosii cherry

Mod de preparare

Pentru aluat, diluam drojdia cu sare, zahar, apa calduta.

Adaugam oul,untul, faina.

Framantam pana se obtine un aluat elastic.

La final adaugam uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru peste care am presarat faina.

Decupam cu un inel cercuri de aluat pe care le ungem cu crema obtinuta din amestecarea Cremei de branza Ceva fin cu oul de casa.

Peste placintele unse, asezam boabe de porumb,sferturi sau jumatati de rosii cherry, presaram sare fina, seminte de susan, marar proaspat tocat.

Dam placintele la copt (cuptor preincalzit, 170 grade), pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mini Calzone

Postat de MotanLaOale

Mini Calzone

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza" Aluatul se imparte in bucati mai mici cam cat de mari vreti sa iasa mini calzonele. Se intind cu mana pe blatul de lucru...

Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de mirela0911

Pizza la tigaie

Se pregateste topping-ul. Carnatul se taie rondele. Ciupercile se curata de pielita, se spala, se sterg bine, apoi se taie felii. Sunca se taie fasii. Ceapa se taie julienne, iar din ardeiul iute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 09:11
Excelente pentru micul dejun!
la 20.07.2014, 09:15
Mai Valurito tu nu te mai opresti?
la 20.07.2014, 09:23
ce frumoase sunt!
la 20.07.2014, 09:28
Foarte bune!
la 20.07.2014, 09:30

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking