Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

Postat de Valclaudia in Pizza
20 Iul 2014 | 4387 vizualizari
Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 gr. unt
  • 300 gr. faina alba
  • 2-3 linguri de ulei
  • Topping:
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ou mare de casa
  • sare fina
  • susan
  • marar verde tocat
  • sferturi sau jumatati de rosii cherry

Mod de preparare

Pentru aluat, diluam drojdia cu sare, zahar, apa calduta.

Adaugam oul,untul, faina.

Framantam pana se obtine un aluat elastic.

La final adaugam uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru peste care am presarat faina.

Decupam cu un inel cercuri de aluat pe care le ungem cu crema obtinuta din amestecarea Cremei de branza Ceva fin cu oul de casa.

Peste placintele unse, asezam boabe de porumb,sferturi sau jumatati de rosii cherry, presaram sare fina, seminte de susan, marar proaspat tocat.

Dam placintele la copt (cuptor preincalzit, 170 grade), pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza casei

Postat de privatelaura

Pizza casei

Mai întâi, se pregătește maiaua. Într-un castronel, se făramiteaza drojdia, se adaugă un praf de sare și o lingurită de zahăr brut. Se adaugă putină apă căldută și...

Citeste continuarea

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

Postat de Ela68

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

1. Am facut putin diferit fata de reteta originala pentru ca m-am obisnuit sa lichefiez drojdia, n-am incercat niciodata s-o amestec direct in faina. Asadar, puneti intr-un vas mic drojdia cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 09:11
Excelente pentru micul dejun!
la 20.07.2014, 09:15
Mai Valurito tu nu te mai opresti?
la 20.07.2014, 09:23
ce frumoase sunt!
la 20.07.2014, 09:28
Foarte bune!
la 20.07.2014, 09:30

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking