Placinte umplute

Postat de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri
25 Mar 2011 | 9411 vizualizari
Placinte umplute

Dragilor, azi ne delectam cu niste placinte umplute, care de fapt sunt o combinatie intre gogosi si langosi

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 500gr faina
  • 1 + 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 300 ml apa calda
  • 30 ml ulei
  • pentru prajit :
  • ulei
  • pentru umplututa:
  • branza sarata ,cascaval
  • sunca presata

Mod de preparare

aluatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide , dupa care urmeaza cele solide.

 dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat, il impart in parti cat mai egale, mie mi-au iesit 11 de data asta.

intind aluatul , pun umplutura din cascaval branza si sunca la mijloc
pliez placinta si la margini o presez bine cu o furculita ca sa nu imi iasa umplutura la prajit

 cat timp am pregatit tigaia pentru prajit, placintele mai au timp sa se "umfle in pene"

am pus ulei la incins intr-o tigaie mai incapatoare

placintele le rumenesc frumos pe o parte si pe alta la foc moderat

sunt delicioase calde, dar merg si reci a doua zi daca mai rezista.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Postat de mirela0911

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Speli cartofii și îi pui la fiert cu tot cu coajă, într-o oală cu apă și puțină sare. Când sunt gata,  scurgi apa, îi lași să se răcească, apoi îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2011, 18:42
pap si eu
la 25.03.2011, 18:51
cu cea mai mare placere luk
la 25.03.2011, 19:33
la 25.03.2011, 19:52
pupici elena
la 25.03.2011, 20:01

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking