Platou cu aperitive

Postat de Adinacarla in Aperitive / Garnituri
15 Ian 2010 | 51269 vizualizari
Platou cu aperitive

Acest platou l-am facut cand fetita mea cea mare a implinit 2 ani.

Ingrediente

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua
  • Umplutura
  • 50 gr unt
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de sunca
  • castravete acru
  • jumatate de gogosar acru

Mod de preparare

Rulada aperitiv:

Intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si le amestecati cu mixerul, apoi puneti peste compozitia obtinuta si cele 3 albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava o bagati in cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic) si o lasati cam 15-20 de minute. Atentie! se coace foarte repede. Dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet umed si dezlipiti hartia de copt, apoi radeti cascavalul si puneti pe foaia de rulada si bucatele de unt. Apoi puneti felii de sunca, iar cascaval ras si unt si bucatele de gogosar si castravete acru. Apoi rulati cu grija si bagati iar in aceeasi tava la cuptor cam 10 minute. Lasati apoi rulada sa se raceasca si o feliati.

Platoul mai cuprinde:

  • chec aperitiv
  • rulada aperitiv
  • crenvusi in foietaj
  • cabanosi prajiti
  • rosii umplute cu crema de branza si marar

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platou festiv, pentru revelion

Postat de RODIMUR

Platou festiv, pentru revelion

Mai întâi am spălat legumele și foile de salată. Am fiert ouăle pentru umplut și am pregătit roșiile cherry pentru umplut. Am făcut salata boeuf și umpluturile pentru...

Citeste continuarea

Platou - aperitiv

Postat de mihaelar63

Platou - aperitiv

Feliati branza cu busuioc. Taiati felii pieptul de pui afumat. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper. Curatati si spalati legumele. Taiati rondele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2010, 15:00
Adina, poate ne arati si reteta checului si ruladei aperitiv Arata tare bine platoul
la 15.01.2010, 18:39
la 15.01.2010, 20:57
si eu vreau reteta checului- aperitiv ;cand intra musafirii ,cred ca ,nu mai asteapta sa-i inviti ,intind mana imediat, la asa decor.
la 16.01.2010, 00:44
Am pus reteta de rulada direct aici...e bine?
nu am poze cu ea separat
daca am procedat gresit va rog sa ma scuzati si sa ma sfatuiti cum sa procedez!
iar daca este bine cum am procedat voi adauga aici si reteta checului...asta doar dupa ce voi primii un raspuns din partea dumneavoastra.
la 16.01.2010, 00:48

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking