Pleurotus pane

Postat de lilik in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2010 | 12132 vizualizari
Pleurotus pane

Ingrediente

  • ciuperci pleurotus
  • oua
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei pt prajit
  • pt garnitura de orez:
  • 1 ceapa mica
  • 1 pahar de orez
  • telina,patrunjel
  • sare,piper

Mod de preparare

Batem oul cu putina sare, pregatim pesmetul cu sare si curatam ciupercile , le stergem cu un prosop umed. Dam ciupercile prin ou, apoi prin pesmet si le punem la prajit, pe ambele parti. Cand sunt gata le punem la scurs pe un prosop.

Garnitura:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o oala cu putin ulei, cand incepe sa se rumeneasca punem orezul spalat si il tostam putin apoi acoperim cu apa. Cand este aproape fiert punem verdeata si potrivim de sare si piper. Daca scade apa prea mult mai adaugam putina.

Servim orezul cu ciupercile pane.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Postat de Ela68

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Cum se prepara Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat: 1. Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa cu sare 5 minute. Se lasa la racit si la scurs intr-o sita, apoi se mai...

Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus pane

Postat de Bunica

Ciuperci pleurotus pane

Ciupercile curatate, spalate se pun la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Le  scoatem pe un prosop curat si le pune cat mai intinse. Cat se racesc ciupercile preparam apa cu faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2010, 12:15
Ce deliciu total!!!!
la 02.12.2010, 12:19
merci ruxy
la 02.12.2010, 12:23
bun bunutz
la 02.12.2010, 12:38
Lilik vin si eu la masa
la 02.12.2010, 12:38
vin si eu la o portie

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking