Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco

Postat de babi5 in Prajituri
2 Oct 2013 | 3516 vizualizari
Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco

Am sa dau reteta originala, eu am dublat cantitatea fiindca tava mea este mare. Deci trebuie o tava mica. Este un deliciu :)

Ingrediente

  • 4 oua
  • 9 linguri de faina
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 2 zahar vaniliat
  • 1/2 praf de copt
  • 350 gr brinza dulce
  • 150 gr ceva fin de la delaco
  • 30 gr zahar praf cu aroma de vanilie

Mod de preparare

Intr-un castron spargem 2 oua, adaugam 9 linguri de zahar si mixam bine pina devine albicios. Adaugam si 9 linguri ulei mixand in continuare, apoi adaugam zaharul vaniliat si laptele. Mixam bine, dupa care adaugam faina amestecata bine cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie amestecand-o  cu o paleta de lemn de jos in sus pina incorporam toata faina. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt, peste care punem brinza amestecata cu 6 linguri de zahar, zaharul vaniliat, 2 galbenusuri si albusurile batute spuma. Amestecam totul bine si punem peste compozitia din tava. Introducem in cuptorul incins in prealabil la 180 grade, tinem in cuptor pina se rumeneste bine deasupra si se dezlipesc marginile de tava. Lasam la rece si pudram cu zahar praf aromat cu vanilie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cremsnit cu frisca

Postat de timea

Cremsnit cu frisca

Aluatul trebuie sa fie complet decongelat. Impartim aluatul in doua si intindem pe rand, pe masa tapetata cu faina, doua foi pe care le coacem in cuptorul preincalzit la 175-180 de grade timp...

Citeste continuarea

Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Postat de andaoana

Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Mod de preparare Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand are culoare frumoasa si s-a topit tot adaugam apa , aici sa fiti foarte atenti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2013, 11:12
O bunatate,mai ales calda !
Ceva nu inteleg,amestecam toate ingredientele si turnam in tava,sau se face o foaie separat?
la 02.10.2013, 11:13
Primesc si eu o bucatica? Foarte buna prajitura ne-ai adus!
la 02.10.2013, 11:14
Multumesc Constelatialeu
la 02.10.2013, 11:15
Cu mare drag Angelina_Elena
la 02.10.2013, 11:19
buna prajiturica

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking