Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Postat de tarasmariana in Prajituri
20 Iun 2014 | 3231 vizualizari
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Ingrediente

Compozitie:

  • 4 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 60g de zahar
  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet de vanilie
  • 1 lingurita de praf de copt

Bilute :

  • 250g de branza dulce
  • 3 linguri de amidon
  • 50g de zahar
  • 50g de nuca de cocos
  • 2 galbenusuri

Glazura :

  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de frisca

Mod de preparare

Compozitie : 

Punem cacao, faina, amidonul, vanilia si praful de copt intr-un bol si le amestecam. Se bat albusurile cu mixerul pana se ingroasa putin, se adauga zaharul si mai mixam pana se face ca o bezea. Mixam galbenusurile cu 30g de zahar pana se face o crema. Adaugam in galbenusuri ciocolata topita, mixam bine si adaugam albusurile cate putin pana se omogenizeaza. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca bine. Dupa aceea punem toate ingredientele pentru bilutele de cocos intr-un bol. Se amesteca bine si facem niste bilute. Punem folie de copt in tava iar pe margini se unge cu unt. Se pun bilutele in tava si se toarna compozitia peste ele. Dupa aceea le bagam la cuptor timp de 35 de minute, dupa aceea le lasam 10 minute sa se raceasca.

Glazura : 

Se pun ingredientele intr-o craticioara si se fac pe bain-Marie si o turnam peste prajitura.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Retete similare

Prajitura cu praf de ciocolata si bilute de branza de vaci

Postat de reisnaor_2006

Prajitura cu praf de ciocolata si bilute de branza de vaci

      Albusurile se separa de galbenusuri. Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...

Citeste continuarea

Winter cake

Postat de Meea

Winter cake

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri, apoi mixam albusurile pana obtinem o spuma tare si adaugam zaharul ,continuand mixarea pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Separat,amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2014, 10:45
Cred ca e tare buna
la 20.06.2014, 10:52
o bunatate
la 20.06.2014, 11:22
la 20.06.2014, 12:02
la 20.06.2014, 12:06
Multumesc Andreea!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking