Eu am inceput cu crema.Frisca lichida se pune pe foc impreuna cu ciocolata si se incalzeste pana se topeste ciocolata.amestecam incontinu.
Cand se raceste o punem la rece in frigider.
Blatul.Separam albusurile de galbenusuri.Batem galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul si obtinem o crema.
Adaugam uleiul.
Faina o amestecam cu cacao si praful de copt.
Adaugam faina la galbenusuri.Adaugam si esenta de rom.
albusurile le batem spuma cu un praf de sare.adaugam la galbenusuri amestecand cu o paleta da jos in sus.
Luam o tava 24/22 in care punem hartie pentru cuptor si turnam compozitia de blat.
Dam la cuptor 30-40 minute la 200°sau pana cand facand testul scobitorii blatul e copt.
Dupa ce scoatem blatul ,il lasam la racit.Facem crema,scoatem frisca cu ciocolata din frigider si o batem cu mixerul pana obtinem o crema pufoasa.
Insiropam blatul cu 200ml apa fiarta si esenta de rom.
Deasupra punem crema si peste crema frisca pe care o obtinem di frisca lichida si zahar pudra batuta cu mixerul.
Eu am portionat-o si am incheiat ornatul cu ciocolata pe care am topit-o cu unt.