Prajitura cu visine

Postat de mihaelab in Prajituri
8 Iul 2011 | 4686 vizualizari
Prajitura cu visine

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri ulei
  • 1 lingura cacao
  • visine
  • 1lingurita praf de copt
  • zahar pudra cu vanilie

Mod de preparare

Prima data scoatem samburii la visine si le lasam sa se scurga bine.

Separam albusurile si le batem spuma.Punem putin cate putin zaharul.

Galbenusurile le frecam cu uleiul si un praf de sare,apoi il punem peste albusurile cu zaharul.Punem si faina amestecata cu praful de copt.Mixam bine dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Mai oprim putin din compozitie si o amestecam cu cacaua,apoi o putem pune peste aluatul alb.Pudram visinile cu putina faina(sa nu se duca la fund) si le putem pune in tava.Dam tava la cuptorul incins cam 45 min,pana trece testul de scobitoare.

O data prajitura racita o putem pudra cu zahar,o taiem cubulete si o punem pe platou pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

Postat de oanapl

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine Pentru blat: Se pune ciocolata tăiată bucățele mici în cafea fierbinte și se lasă să se topească...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu visine

Postat de licurici_lra

Desert prajitura cu visine

  Se bat ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana se albesc sau isi dubleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt, se cern si se adauga, putin cate putin, peste oua. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2011, 18:40
si gustoasa si frumoasa
la 08.07.2011, 18:48
multumesc Ina
la 08.07.2011, 18:51
la 08.07.2011, 18:53
Divain
la 08.07.2011, 19:05
buna prajiturica dar cred ca ai uitat sa dai visinele prin faina

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking