4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Este o prajitura care isi are originea de pe blogul EnjoyDessert, initial era cu cacao, cu gem de capsuni, iar dupa multe multe modificari s-a ajuns la asta.
Ingrediente
Mod de preparareAm taiat caisele in bucati, tava am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina. Faina am amestecat-o cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat si praful de copt. In alt vas am amestecat compotul cu uleiul, cu caisele si cele 4 linguri de gem de caise, dupa ce am omogenizat turnam usor peste compozitia uscata. Punem compozitia in tava si o bagam in cuptorul incins. Dupa cum veti vedea, nu prea am avut rabdare sa se raceasca sau sa o taiem frumos :)) Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de MotanLaOale
Faina se amesteca cu praful de copt. Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt...
Citeste continuareaPostat de deyutzky
Intr-un bol amestecam apa+uleiul+zaharul si amestecam pana cand acesta din urma se dizolva. Intr-un alt bol amestecam faina cu praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Turnam acest amestec...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|