Prajitura de post cu caise

Postat de Larisel in Mancaruri de post
26 Noi 2013 | 6141 vizualizari
Prajitura de post cu caise

Este o prajitura care isi are originea de pe blogul EnjoyDessert, initial era cu cacao, cu gem de capsuni, iar dupa multe multe modificari s-a ajuns la asta.

Ingrediente

  • 250 ml compot de caise
  • caise din compot
  • 4 linguri gem de caise
  • jumatate de cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • 4-5 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • un zahar vanilat
  • un praf de copt

Mod de preparare

Am taiat caisele in bucati, tava am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.

Faina am amestecat-o cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat si praful de copt.

In alt vas am amestecat compotul cu uleiul, cu caisele si cele 4 linguri de gem de caise, dupa ce am omogenizat turnam usor peste compozitia uscata.

Punem compozitia in tava si o bagam in cuptorul incins.

Dupa cum veti vedea, nu prea am avut rabdare sa se raceasca sau sa o taiem frumos :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa de post cu gem - 900

Postat de MotanLaOale

Desert negresa de post cu gem - 900

Faina se amesteca cu praful de copt. Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt...

Citeste continuarea

Prajitura cu cacao, visine si caise - de post

Postat de deyutzky

Prajitura cu cacao, visine si caise - de post

Intr-un bol amestecam apa+uleiul+zaharul si amestecam pana cand acesta din urma se dizolva. Intr-un alt bol amestecam faina cu praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Turnam acest amestec...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2013, 22:48
Ce deliciu
la 26.11.2013, 22:48
la 26.11.2013, 22:59
la 26.11.2013, 23:13
la 26.11.2013, 23:22
Va multumeeesc!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking