Prajitura ''ramasita''

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
1 Ian 2014 | 3082 vizualizari
Prajitura ''ramasita''

Nu stiam ce denumire sa-i dau,deoarece mi-a ramas oare`ce cremute,niste piscoturi,aveam un compot si uite asa am executat o prajiturica din ''ramasite''

Ingrediente

  • cantitati variabile ca mi-a ramas de ici,de colo
  • creme ole de vanilie cu unt si smantana
  • creme ole de ciocolata cu unt si smantana
  • 6-7 piscoturi
  • zeama de compot de cirese
  • cateva cirese din compot

Mod de preparare

Cremele le pregatim cum am exemplificat la tortul aniversar..aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/tort-aniversar-55400.html.In plus am adaugat unt frecat bine,cat mai spumos,de preferat sa fie unt cu peste 80% grasime.....

Piscoturile le inmuiem in zeama de la compot,le asezam intr-un vas deasupra punem crema de vanile si ciocolata,''aruncam'' cateva cirese din compot si gata-i prajitura din ''ramasite''....Sigur nu sa va apucati voi sa faceti ''ramasita ''din  asta,dar sigur v-ati confruntat cu ramasite de genul asta..e doar o idee.......mie asta mi-a debitat,poate voi aveti alte idei,dar de aia suntem aici sa ne inspiram,sa tragem cu ochiul unul de la altul...ma opresc ca iar o lalai mult si nu se mai intelege ce am vrut de fapt sa zic....

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''ramasita''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Ramasita

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Ramasita

Blat : Am folosit o tava cu dimesiunile de 18/28 cm tapetata cu hartie de copt. Intr-un castron am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea tare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2014, 17:17
la 01.01.2014, 17:26
U ingrediente refolosibi
la 01.01.2014, 17:26
mie imi place
la 01.01.2014, 17:27
*refolosibile)))
la 01.01.2014, 17:48

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking