Prajitura rasturnata cu visine si caise

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
10 Iul 2016 | 3599 vizualizari
Prajitura rasturnata cu visine si caise

O prajitura usoara cu fructe de vara.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 300 g faina
  • un plic praf de copt
  • 500 g visine
  • 500 g caise
  • 50 g unt
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Spalam bine caisele si visinele. Scoatem samburii si taiem caisele cuburi mai mari. Distribuim untul intr-o tava, asezam visinele si caisele peste unt si apoi presaram cele 150 g zahar. Introducem tava la cuptor pana pregatim blatul.

Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele mixand in continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Soatem tava din cuptor, turnam copozitia de blat si introducem tava din nou la cuptor pana se coace blatul.Facem testul cu scobitoarea.

Lasam prajitura sa se raceasca apoi o rasturnam pe un platou.Se poate orna cu frisca sau alta crema.Noi am servit-o asa simpla, fara frisca sau alta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cuburi "Kinder Pingui"

Postat de Creatsa

Cuburi "Kinder Pingui"

Foi: Intr-un bol incapator am mixat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana au devenit cremoase,si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit. Peste galbenusuri am adaugat mierea...

Citeste continuarea

Negresa cu mere (de post)

Postat de mirela0911

Negresa cu mere (de post)

Apa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2016, 14:53
Delicios!
la 10.07.2016, 14:58
buna
la 10.07.2016, 15:07
mmmm
la 10.07.2016, 15:25
Ce bunaciune!
la 10.07.2016, 15:36
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking