Ingrediente
- 16 linguri apa
- 16 linguri zahar
- 13 linguri ulei
- 1 cana de nuca macinata
- 1 praf copt
- 1 esenta vanilie
- 2 pliculete zahar vanilat
- 3 linguri cacao
- faina cat cuprinde sa iese un aluat moale ca de pandispan
- 4 patratele ciocolata amaruie
Mod de preparare
Apa se amesteca cu zaharul si uleiul.acestea se mixeaza pana se topeste zaharul.
pestea acestea se adauga praful de copt stins cu putin otet sau zeama de lamaie.
apoi se pune esenta,zaharul vanilat,,nuca macinata si la urma faina.
jumatate din compozitie se pune in alta cratita si se amesteca cu cacao.
cand compozitia e gata ,se ia o tava de dimensiuni nu prea mari ,se unge cu margarina,se pune hartie de copt si se pune compozitia alba.
peste compozitia alba se pune cea cu cacao.
ciocolata se taie bucatele cu cutitul si se pune peste compozitie.
tava se pune in cuptoul incins.
faceti testul cu scobitoarea si cand e gata o scoateti din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Zi si noapte" cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|