Pui Cacciatore

Postat de nico15 in Pui
2 Sep 2011 | 4223 vizualizari
Pui Cacciatore

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui / 2 pulpe dezosate(fara piele)
  • 500 ml de passata de rosii
  • 4 linguri de branza mascarpone
  • 25 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline si 2 cuburi de unt
  • sare, piper
  • cartofi
  • rozmarin  

Mod de preparare

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se raceasca si vom adauga cele patru linguri de mascarpone, potrivim cu sare si piper si lasam in asteptare.

Separat in alta tigaie punem la prajit pieptii de pui sau pulpele cat sa prinda putina culoare, dupa care ii scoatem si ii punem in sosul respectiv si ii dam la cuptor aproximativ 30 de minute.

Ca garnitura am pregatit niste cartofi soldatei cu rozmarin, dar la fel de bine se poate servi cu paste sau piure.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cacciatore

Postat de MotanLaOale

Pui cacciatore

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...

Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de licurici_lra

Pui cacciatore

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2011, 21:23
prima servita
la 02.09.2011, 21:41
Am ajuns si eu la o portie
la 02.09.2011, 22:37
place place
la 02.09.2011, 23:42
la 03.09.2011, 08:14
deliciossssss

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking