Ingrediente
- un piept de pui
- 100 g pesmet
- 150 g iaurt (am avut 140g)
- ulei pentru prăjit
- o linguă rasă de sare
- un vârf de cuțit piper măcinat
- 1 linguriță boia dulce
- 1linguriță oregano
- 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
- 1 linguriță boia iute (opțional)
Mod de preparare
Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min.
Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor.
Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant și aromat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|