Pui cu legume ,ciuperci si galustele

Postat de aziz in Pui
4 Mai 2011 | 5078 vizualizari
Pui cu legume ,ciuperci si galustele

reteta ca si multe altele dintre ele le veti gasi de acum si aici http://inbucatariecuaziz.blogspot.com/search/label/Preparate%20cu%20carne%20de%20pui

Ingrediente

  • un piept de pui+un picior
  • jumatate ardei rosu+jumatategalben+jumatate portocaliu
  • o ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • cateva buchetele de conopida
  • 2-3 rosii decojite
  • o cutie de ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • o lingurita seminte de marar
  • sare piper
  • o lingura supa instant
  •     Pentru galustele:
  • 2 oua
  • gris cit cuprinde ouale ca o smantana groasa
  • 2 linguri de ulei
  • sare piper
  • o lingurita supa instant

Mod de preparare

Punem intr-o tigaie incapatoare jumatate de pahar (50ml)ulei. Cind este incins adaugam ceapa si usturoiul, lasam pina devine sticloasa. Adaugam apoi  ardeii taiati cubulete si conopida, lasam impreuna citeva minute(max 5 min); adaugam si ciupercile mai lasam 10 minute impreuna dupa care punem bucatile de carne. Punem capacul pe oala si lasam impreuna 10 minute .

Pasta de tomate se desface in 500 ml apa calda si turnam peste carne si legume, condimentam dupa gust si lasam la fiert cam 30 minute sau pina se fierbe carnita. Presaram patrunjel verde.

Galustele :batem ouale spuma cu uleiul ,sarea si supa instant adaugam grisul in ploaie ,lasam sa se odihneasca 10 minute apoi formam cu lingura galustele pe care le fierbem in apa clocotita cu putina sare si o lingura de supa instant.Servim galustele impreuna cu sosul de legume si carnea de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume ,ciuperci si galustele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut cu orez

Postat de deyutzky

Piept de pui umplut cu orez

Intr-un vas mic punem legumele spalate si tocate marunt(ceapa, ardeiul, morcovul), uleiul si 2 linguri de apa si le lasam la inabusit cateva minute la foc mic.    Spalam orezul si il...

Citeste continuarea

Chiftele de pui la cuptor

Postat de Lia1

Chiftele de pui la cuptor

Curatam pielita si apoi desprindem carnea fiarta de pe pulpele de pui. Eu le-am avut gata dezosate si despielitzate. Scurgem bine-bine de zeama. O taiem in bucatele si  o punem in robot....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2011, 21:21
Felicitari pentru blog!
la 04.05.2011, 21:21
Vai vai vai ce bunatate si cum arataaa felicitari pentru blog
la 04.05.2011, 21:39
mona mea ce bunatate ai facut
la 04.05.2011, 21:41
Azizule ai pus de-un blog? bravo iubita
la 04.05.2011, 21:49
ce bunatate

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking