Pui cu smantana si castraveti murati

Postat de postavaru in Pui
25 Feb 2013 | 5874 vizualizari
Pui cu smantana si castraveti murati

De multa vreme nu v-am mai adus si o mancare "adevarata". Noua ne-a placut mult combinatia de pui si smantana cu castraveti acrisori.

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smatana pentru frisca
  • 100 g smantana
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite mustar
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si o taiem julienne apoi o punem la calit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa. Dupa ce s-a inmuiat adaugam apoi carnea taiata cubulete si amestecam pana cand isi schimba culoarea.

Adaugam ciupercile si lasam sa fiarba pana scade sucul lasat. Stingem cu vin si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam apoi mustarul si smantana pentru frisca si mai lasam la fiert pana scade putin.

La final adaugam smantana si castravetii taiati marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba pana se leaga sosul iar carnea este patrunsa. Se serveste cald alaturi de garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cum se face shaorma

Postat de AlexTeacher

Cum se face shaorma

  Pulpele de pui le curat bine si le pun intr-un bol;  Amestec toate condimentele;  Le stropesc cu ulei si le condimentez bine;  Le pun pe o hartie de copt si le...

Citeste continuarea

Shaorma

Postat de CameliaComan

Shaorma

Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2013, 14:35
A fost prima specialitate pe care mi-a gatit-o nevasta-mea .Tata saliva in bucatarie in timp ce eu boleam in dormitor , fara sa fi mancat nimic , doar din cauza mirosului .Acum , m-am calit . Mananc cu mare placere .
la 25.02.2013, 14:35
Offffff tu Ancuto,ce ganduri imi faci
la 25.02.2013, 14:41
ce as papa si eu
la 25.02.2013, 14:44
Costel, la noi a avut mare succes. Cred ca Silviu e deja calit )
la 25.02.2013, 14:45
Dia, ganduri bune?

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking