Pui cu sos şi ravioli

Postat de ionix in Pui
10 Ian 2011 | 6633 vizualizari
Pui cu sos şi ravioli

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 10 ciocănele
  • o lingură cu busuioc
  • sare, piper
  • două linguri cu unt
  • două linguri cu apă
  • Pentru sos:
  • două fire cu ceapă verde
  • o lingură cu pastă de soia
  • două linguri cu unt
  • o lingură cu brânză topită
  • sare, piper
  • puţin busuioc
  • Pentru ravioli:
  • o pungă de ravioli cu brânză
  • sare
  • o lingură cu ulei de măsline
  • 100 g caşcaval
  • 4 linguri cu brânză topită

Mod de preparare

Preparare pui:

Se topeşte untul, se pune apa şi se pune puiul bine spălat.

Se pune busuiocul şi se acoperă cu un capac.

Când carnea este aproape gata vom pune sare şi piper după gust.

Preparare sos:

Se pune untul la topit şi în untul încins punem ceapa verde la călit, tocată mărunt.

Când ceapa s-a înmuiat punem pasta de soia şi brânza topită.

Se adaugă şi busuiocul iar când dă în clocot, adăgăm sarea şi piperul. Toate se pun după gust.

Preparare ravioli:

Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se unge un vas cu uleiul de măsline. Se pun jumătate din paste, se pune brânza topită cu puţină sare iar deasupra radem caşcavalul.

Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul de deasupra.

Pe o farfurie se aşează pastele de la cuptor, puiul iar peste pui turnăm sos.

Se serveşte cald.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos şi ravioli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

Postat de ctlina

Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

Umplutura: Se spala bine prazul si se taie foarte marunt. Se adauga la carnea tocata si se amestecă bine. Adăugați restul de ingrediente, amestecati bine și puneti la rece umplutura...

Citeste continuarea

Ravioli de casa cu piept de pui

Postat de Dea_Dea

Ravioli de casa cu piept de pui

Facem aluatul de ravioli, ouale se bat cu sare si se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea. Umplutura: Pieptul de pui se taie cubulete, ceapa se toaca, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2011, 18:14
la 10.01.2011, 18:16
Roxy....
te-am lăsat mută?? aşa mult ţi-a plăcut?? sau aşa mult ţi-a displăcut?
la 10.01.2011, 18:18
Daca-i si puiut , si branzica ....
la 10.01.2011, 18:19
Onesta.... şi mie-mi place brânzica muult...
la 10.01.2011, 18:20
mi place ..ce nu mi place dau la o parte

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking