Pui cu susan

Postat de Elenakiko in Pui
19 Feb 2012 | 3324 vizualizari
Pui cu susan

Reţeta asta poate fi uşor reprodusă în bucătăria oricărui bărbat mai nepriceput sau a unei domnişoare începătoare. Nimeni nu poate da greş!

Ingrediente

  • două bucăţi de piept de pui dezosat
  • 3 cartofi de mărime medie
  • ulei vegetal
  • apă
  • sare
  • seminţe de susan.

Mod de preparare

cureţi cartofii, îi speli şi îi tai felii subţirele
speli bine pieptul de pui, îl crestezi din loc în loc, îl sărezi un pic
pui hârtie de copt în tavă, aliniezi frumos cartofii pe toată suprafaţa acesteia şi le dai un praf de sare
peste cartofi aşezi binişor cele două bucăţi de piept de pui
stropeşti cu ulei tot aranjamentul şi apoi cu seminţe de susan (cu cât mai multe, cu atât mai aromată o să iasă mâncarea)
torni în tavă şi o ceşcuţă de apă
bagi la cuptor la 180 de grade vreme de 40 de minute sau până când pieptul de pui prinde o culoare arămie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de piept de pui cu legume chinezesti

Postat de mirela0911

Reteta de piept de pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu legume chinezesti Se spala pieptul de pui, se sterge cu prosoape absorbante apoi se taie in fasii subtiri. Intr-o cratita se pune uleiul la...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2012, 10:04
simplu dar foarte bun
la 19.02.2012, 10:32
Bine ai venit printre noi
la 19.02.2012, 10:35
o mancarica simpla dar delicioasa
la 19.02.2012, 10:46
bine ai venit!!
la 19.02.2012, 12:02
Bun venit!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking