Piept de pui umplut cu branza si spanac
Postat de merisor67
Porționăm pieptul de pui în jumătăți, apoi filetăm fiecare jumătate așa încât să obținem niște foi mai subțiri.Eu am avut 2 bucăți de piept de pui, deci mi-au...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de prepararePentru marinata, ceapa se taie foarte marunt sau se da pe razatoare, dupa care o amestecam cu uleiul, sosul barbecue, sucul de lamaie, boia, mustar, chat masala si sare piper. Chat masala este un mix din urmatoarele condimente: ardei iute, sare, chimen, mango pudra, piper negru, cuisioare, scortisoara, cardamon, foi de dafin, ghimbir, asafoetida. In lipsa, merge si chilli. Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, dupa care se taie felii de vreo 2 cm grosime. Bucatile se pun in bolul cu marinata, se amesteca putin si se dau pentru jumatate de ora la frigider. Bucatile de piept de pui se scot din marinata si se pun pe gratarul incins, eu am folosit o tigaie grill, si se lasa pana se rumenesc. Din cand in cand se stropesc cu cate o lingurita de marinata. Eu am servit puiul cu o portie de cartofi prajiti si cu salata. Reteta este rapida, iar ingredientele din marinata ii dau un gust special si il face foarte fraged. Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript cu chat masala" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de merisor67
Porționăm pieptul de pui în jumătăți, apoi filetăm fiecare jumătate așa încât să obținem niște foi mai subțiri.Eu am avut 2 bucăți de piept de pui, deci mi-au...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se curata puiul, se spala bine si se sterge cu prosoape absorbante. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele si rozmarinul. Se unge cu acest amestec puiul pe toate partile, inclusiv in...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|