Pui grill cu porumb

Postat de Zamfira in Pui
18 Noi 2012 | 4298 vizualizari
Pui grill cu porumb

Ingrediente

  • piept de pui
  • 1 conserva mare de porumb
  • castraveti si gogosari murati
  • 200 g cascaval razuit
  • condimente pentru carne
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pregatim carnea pentru grill. Spalam si portionam pieptul de pui.Batem usor feliile de piept, condimentam cu curry, busuioc, maghiran, praf de usturoi, sare si piper. Incalzim grill-ul sau o tigaie pentru gratar (am folosit Zepter - Grill - vezi indicatii de utilizare a vasului Zepter grill la reteta http://www.bucataras.ro/retete/friptura-cu-ciuperci-la-zepter-37917.html).

Dupe ce gratarul grill de piept de pui este pregatit, taiem marunt muraturile si incepem combinarea ingredientelor.

Intr-o tava yena punem putin ulei de masline. Primul start va fi pieptul de pui taiat bucati portivite, apoi muraturile, porumbul si in final cascaval razuit.

Punem tava in cuptorul incins pentru 15 minute, apoi reducem intesnitatea focului si-l mai lasam 5-7 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui grill cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu smantana

Postat de camelia75

Pui cu smantana

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si...

Citeste continuarea

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi

Postat de panacris

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi

Carnea se tranșează, în bucăți potivite, se înlătură pielea dacă se dorește, apoi se rumenește în untură încinsă, până prinde o crustă. Se scoate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2012, 14:21
E ca un pane cu caşcaval şi boabe de porumb. Fain şi bun
la 18.11.2012, 14:27
ce bine ca are si porumb,nu ne mai trebuie paine
la 18.11.2012, 14:29
Si mie imi place cu porumb!
Cred ca-i tare bun ce ai facut tu acolo
la 18.11.2012, 14:29
Parinte, Bunica
la 18.11.2012, 14:32
Meri

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking