Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

Postat de gurita_ta2005 in Pui
5 Dec 2012 | 5662 vizualizari
Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1/2 tavita de ficat de pui
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 mar mic
  • putin ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • 1 pahar de prosecco
  • ulei masline

Mod de preparare

Puiul se unge bine cu ulei de masline, se adauga condimentele pe ambele parti, facem niste mici incizii unde adaugam felii de usturoi, dupa care se pregateste umplutura.

Ficateii de pui se taie marunt, marul il taiem cubulete, la fel si ardeiul gras, iar ceapa solzisori. Se adauga umplutura in pui. Se adauga in tava termorezistenta putina apa, mar taiat cubulete si paharul de prosecco. Se da la cuptor cca 1 ora (pana se rumeneste bine). Intre timp se mai scoate si cu o lingura se pune zeama formata peste pui.

Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut cu ficat si mar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Stufat cu pui

Postat de Pungasa_Rogue

Stufat cu pui

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa.  Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si...

Citeste continuarea

Piept de pui dulce cu susan

Postat de timea

Piept de pui dulce cu susan

Amestecam intr-un bol toate ingredientele mai putin semintele de susan.  Pieptul de pui il taiem fasii pe care le punem in bol si amestecam. Acoperim bolul si il tinem la frigider 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2012, 11:32
Ioiii cum arataaa
la 05.12.2012, 11:40
Ai pus şi tu mai multe mere? Că unii n-au voie decât măr
la 05.12.2012, 11:42
cum arata!!!
la 05.12.2012, 11:59
Padre,tu esti ca cineva care a zis ca nu mananca carnea doar unsoarea de la ea ca posteste ))
la 05.12.2012, 12:03
wowwww ce bine arata

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking