Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta

Postat de aziz in Pui
15 Mar 2011 | 3710 vizualizari
Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta

Ingrediente

  • un piept de pasare feliat
  • 5 frunze varza chinezeasca
  • un ardei gras rosu copt la grill
  • o ceapa micuta un morcov
  • o pita
  • un cub unt
  • usturoi
  • dressing:
  • sucul de la ardei copt
  • sare
  • piper
  • otet dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

se pune puiul la grill sarat si piperat si usturoiat.:) Ceapa o taiem pestisori si o punem la inabusit impreuna cu morcovul intr-o lingura de ulei. Adaugam varza chinezeasca rupta sau taiata. Luam de pe foc si adaugam ardeiul rosu taiat fisii(ardei care a fost copt in prealabil).

Pita se unge cu unt si usturoi si o punem la grill pina devine crocanta.

Dressing:uleiul se amesteca cu sucul de la ardei copt si cu otetul saram si piperam dupa gust turmam peste legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Postat de merisor67

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Punem ciupercile, curatate de pelicula de deasupra si spalate bine, la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba pana cand incep sa se patrunda, cam 20 de minute le-am lasat eu, la foc...

Citeste continuarea

Piept de pui la grill cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Piept de pui la grill cu branzeturi

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat. Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2011, 13:33
ce culori frumoase.....si ce bine arata gratarul de pui
la 15.03.2011, 13:39
ce frumos arata
la 15.03.2011, 13:41
la 15.03.2011, 13:49
bun bun
la 15.03.2011, 14:25
ff bun da nu vreau ca astept sarmalele

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking