Ingrediente
- 1 pui sau pulpe
- Sos
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri miere
- 1 lingura mustar de Dijon
- 1/2 lingurita condiment 5 arome (din comert)
- 1 lingura paprika
- 1 lingura otet de mere
- 3 linguri seminte de susan
- patrunjel verde
- cimbru uscat
- frunze de ceapa verde
Mod de preparare
Puiul curatat, portionat, spalat, il punem intr-un vas incapator ,unde am amestecat toate ingredientele pentru sos, inclusiv verdeata; amestecam cu mana sa se prinda bine ingredientele pe carne, acoperim si lasam la frigider peste noapte;
Rasturnam carnea cu tot cu sos in tava, mai adaugam 1 ceasca cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 30-40 min; spre sfarsit descoperim si mai lasam cateva minute sa se rumeneasca, dupa care se poate servi cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|