Ingrediente
- 6 bucati mici pulpe superioare pui
- 1 ceapa
- 7 ciuperci champignon
- 100 ml vin alb
- 5 catei usturoi
- 200 ml smantana
- sare
- piper
- boia iute
- cimbru
- 1 mana patrunjel tocat
Mod de preparare
Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).
Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.
Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul. Am servit alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna va doresc!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui manastiresc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|