Pulpa de curcan la cuptor

Postat de lilik in Curcan
8 Iun 2011 | 6085 vizualizari
Pulpa de curcan la cuptor

este f frageda si aromata...

Ingrediente

  • 1 copan de curcan de circa 1 kg
  • cateva foi de salvie
  • 1 ramurica de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalam carnea si facem cateva intepaturi cu un cutit din loc in loc .

In fiecare intepatura punem 1/2 de catel de usturoi,apoi frecam carnea cu sare.

Tocam marunt salvia si o amestecam cu acele de rozmarin apoi presaram pe carne, pe ambele parti.

Intr-o tava punem putin ulei apoi punem pulpa,pe care presaram piper si punem putin ulei de masline.

Acoperim tava cu o foaie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180°.

Dupa 30-40 de minute intoarcem pe partea cealalta(lasand folia deasupra) si mai lasam 15-20 de minute dupa care dam folia jos si punem peste carne vinul,apoi mai dam la cuptor 10 minute.

Servim calda cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Carne de curcan la punga, in cuptor

Postat de mirela0911

Carne de curcan la punga, in cuptor

Se pregateste carnea de cu seara. Se spalat carnea si se lasa sa se scurga de apa. Intr-un bol se pun condimentele si uleiul. Se amesteca totul bine apoi se ung bucatile de carne. Se introduc...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 08.06.2011, 20:05
la 08.06.2011, 20:34
prezent,...ce fraged pare!
la 08.06.2011, 20:55
place
la 08.06.2011, 20:55
la 08.06.2011, 21:20
cam de mult nu am mancat ce pofta mi-ai facut vreauu

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking