Pulpa de porc cu carnati la tava

Postat de mihaelar63 in Porc
8 Iun 2013 | 5298 vizualizari
Pulpa de porc cu carnati la tava

Imi place sa pregatesc aceasta preparat cand am mai multe persoane la masa . Se prepara fara a munci prea mult la ea si se poate portiona frumos .

Ingrediente

  • 1 buc . Pulpa porc[1-2 kg]
  • 1-2 carnati afumati de casa
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • cimbru tocat

Mod de preparare

  1.   Bucata de pulpa se inteapa cu cutitul transversal.  Cu ajutorul cozii unei linguri de lemn se face loc si se introduce carnatul .
  2.    Se sareaza pulpa si se prajeste in  ulei , bine pe toate partile pana prinde crusta .
  3.    Legumele se curata , se spala si se feliaza .
  4.    Se scoate bucata de carne si in uleiul incins se caleste ceapa si ardeiul , spre sfarsit si rosia tocata .
  5.    Intr-o tava potrivita ca marime se toarna deasupra sosul de legume , ardeiul iute farmitat , cimbrul tocat , o cana cu apa .
  6. Se da tava la cuptor acoperita timp de 30 minute la 220Grade . Dupa aceasta se descopera si se mai lasa inca aprox. 15 min sa se rumeneasca frumos .
  7.    Friptura se feliaza dupa ce carnea s-a temperat putin .
  8.    Eu am avut ca garnitura pireu de cartofi , dar merge la fel de bine cu ce preferati .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de porc cu carnati afumati, la tava

Postat de mihaelar63

Friptura de porc cu carnati afumati, la tava

Bucatile de pulpa se taie mai groase . Am procedat astfel pentru ca am dorit sa obtin o carne mai frageda . Ceapa se feliaza pestisori . Taiati feliute si telina . Tocati...

Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de Valclaudia

Friptura de porc la tava

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita. Presaram sare si piper peste feliile de carne. Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari. Turnam amestecul obtinut peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 00:22
O bunatate!
la 08.06.2013, 00:24
Ah ce bine arata Na acum nu mai pot sa dorm vreau si eu o portie cat de mica
la 08.06.2013, 00:55
Mihaelule,dacă nu-mi păstrezi şi mie un blidişel cu ce-ai facut tu bun aici...zău că mă supăr)) arată suuuper !!!
la 08.06.2013, 00:58
Nu te grabi Meno ca mai am cate ceva
la 08.06.2013, 01:12
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking