Pulpă de porc cu legume la cuptor

Postat de diaconta in Porc
11 Mar 2012 | 5162 vizualizari
Pulpă de porc cu legume la cuptor

Ingrediente

 

  • Pulpa de porc(cam 1 kg am avut eu)
  • Morcovi
  • Praz
  • Telina radacina
  • Patrunjel radacina
  • 2 tije apio
  • 2 catei usturoi
  • Sare,piper,boia,nucsoara
  • Ghimbir
  • Boabe piper mozaic
  • Boabe de mustar
  • 2 linguri mustar
  • Ulei de masline
  • Pudra de usturoi
  • Pudra de rozmarin
  • Rozmarin verde
  • Supa de pui dintr-un cub Knorr
  • 200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala si se sterge cu un prosop absorbant.Mustarul se amesteca cu uleiul de masline,sare,piper,boia,boabele de mustar si piper,pudra de usturoi si de rozmarin.Se unge pulpa de porc cu amestecul pregatit,se acopera cu o folie si se lasa la frigider cateva ore.Eu am lasat peste noapte.

Intr-un vas termorezistent cu capac,punem putin ulei si legumele taiate bucati.Punem carnea de porc deasupra,mai presaram putina nucsoara si ghimbir razuit.Facem cateva crestaturi cu cutitul si punem in fiecare putin usturoi.Presaram cateva frunze de rozmarin verde.

Punem supa de pui si vinul si punem vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 2 ore si jumatate,daca vreti  sa fie mai patrunsa carnea.Dupa aproximativ o ora luam capacul si lasam carnea sa se rumeneasca.Din cand in cand mai punem lichid din vas peste carne.

Se taie felii si se serveste cu orice fel de garnitura.

Legumele din vas se pot pasa si se face un sos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor cu legume

Postat de Marius_biker

Pulpa de porc la cuptor cu legume

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper. Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne. Se da la cuptor 2 ore. Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2012, 18:33
Diaaaa ce de papica ne-ai adus!!!
la 11.03.2012, 18:41
mmm ce bun!!!
la 11.03.2012, 18:46
ai revenit in forta
la 11.03.2012, 18:48
la 11.03.2012, 18:50
vai ce bunatate

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking