Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Postat de timea in Porc
27 Mai 2012 | 4065 vizualizari
Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).

Ingrediente

Avem nevoie de: 

  • 600 gr pulpa de porc 
  • 6 linguri ulei 
  • 1 lingurita boia dulce 
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute 
  • 1/2 lingurita sare 
  • 1/2 lingurita piper 
  • oregano 
  • maghiran

Pt sos:

  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare
  • 3 lingurite de ulei
  • 3 lingurite de mustar

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.

Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.

Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Pregatim sosul de mustar astfel:

- pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei

- adaugam la final mustarul si amestecam

Simplu si gustos.

Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

Postat de gurita_ta2005

Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra. Catelul de usturoi se curata si se taie...

Citeste continuarea

Proaspata de porc-reteta cu nr.1300

Postat de mihaelar63

Proaspata de porc-reteta cu nr.1300

Eu am ales bucati de carne mai macra , pentru mofturosi tinerei :d .Am mai pus si cateva bucati de grasime sa dau suculenta tocanei . Folositi o  cratita cu pereti grosi -Pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 11:57
hmmm foarte buuun...super!!!
la 27.05.2012, 11:58
Mmmm gustos!
la 27.05.2012, 12:02
Zamfira, Rocsi
la 27.05.2012, 12:13
Papa buuuuunnnn arata tare bine...si-mi place mult si farfuria (culoarea)
la 27.05.2012, 12:39
Ce gustos trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking