Ingrediente
- 1 kg pulpa de vitel
- 2 cepe
- 10 catei usturoi
- 4 linguri ketchup picant
- 2 linguri boia dulce
- 1 lingura cimbru
- sare
- patrunjel verde
- ulei
Mod de preparare
Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu ciocanul pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4 cm.
Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2 litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul.. la mine nu a mai fost nevoie. Cand carnea a fost gata, iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.
Am servit cu piureu de cartofi si gogosari murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|