Pulpa de vita cu sos de usturoi

Postat de Sim0naWorld in Vita
27 Mar 2013 | 6480 vizualizari
Pulpa de vita cu sos de usturoi

Ce-a mai frageda carne de vita mancata vreodata!!!

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 10 catei usturoi
  • 4 linguri ketchup picant
  • 2 linguri boia dulce
  • 1 lingura cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu ciocanul pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4 cm. 

Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2 litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul.. la mine nu a mai fost nevoie. Cand carnea a fost gata, iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.

Am servit cu piureu de cartofi si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de vita marinate in sos de rosii

Postat de mihaelar63

Chiftele de vita marinate in sos de rosii

Carnea de vita se spala , se taie cuburi si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie . Legumele se spala , se curata si se taie bucati . Cu ajutorul robotului...

Citeste continuarea

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Se spala pulpa de vitel si se portioneaza in cinci bucati. Se pun bucatile intr-o tava mica si inalta si se presara peste ele sare, putin piper negru macinat, o lingurita de boia de ardei dulce si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2013, 21:39
O bunatate!!
la 27.03.2013, 21:40
fffff bun !!!!
la 27.03.2013, 21:40
mmm, bunatati la ceas de seara. Nu ingrasa, nu fac rau. Ziua de ce nu le puneti?! Minunat arata.
la 27.03.2013, 21:42
la 27.03.2013, 21:43
Vaaaaaaaaai cum arata

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking