Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

Postat de aziz in Pui
4 Ian 2011 | 15350 vizualizari
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

vai nici nu va inchipuiti ce bunatate...

Ingrediente

  • o pulpa mare si jumatate de piept de pui
  • umplutura:citiva ficatei ,pipote si inimioare,2-3 linguri orez ,o ceapa ,usturoi,patrunjel verde,curcum,sare piper.
  • o cana mare orez Basmati
  • o mina stafide(eu nu am avut acum)
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • curcum
  • sare piper
  • curry
  • scortisoara jumatate de lingura
  • supa instant

Mod de preparare

pregatim umplutura mai intii taiem si calim ceapa in putin ulei adaugam pipotele si inimioarele taiate marunt adaugam condimentele si o cana de apa ,cind au fiert bine adaugam si ficatelul si orezul. Mai adaugam apa si lasam sa mai dea 2-3 clocote.

Pregatim pieptul si pulpa pt umplut si anume facem un buzunar in mijlocul pieptului la fel si in picior. Umplem cu amestecul de pipote si ficatel. Piciorul il umplem si sub piele este destul loc si prindem cu scobitori.

Orezul: calim ceapa cu morcovul si usturoiul punem in vasul in care vom pune la cuptor impreuna cu orezul stafidele si condimentele. Asezam pieptul si piciorul in mijloc adaugam 2 cani cu apa fierbinte. Se infasoara tava in folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora. Prima jumatate de ora 250 grade apoi 180. Nu se deschide tava deloc. La sfirsit luam folia si dam la grill inca 5-8 minute pt a rumeni carnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de pui cu ardei si ceapa

Postat de vio_dreams

Tocanita de pui cu ardei si ceapa

Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte. Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin...

Citeste continuarea

Papricas de pui cu praz

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu praz

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute. Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2011, 13:51
la 04.01.2011, 14:04
eu vreau tooooooooooooot orezul....
la 04.01.2011, 14:07
mona venim la masa
la 04.01.2011, 14:13
eu vreau piept de pui..o bucatica macar
la 04.01.2011, 14:14
pulpeeee ..........

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking