Pulpe de curcan prajite

Postat de gurita_ta2005 in Curcan
8 Aug 2013 | 10422 vizualizari
Pulpe de curcan prajite

Ingrediente

  • 3 pulpe de curcan
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/ghimbir

Mod de preparare

Pulpele se cresteaza si se condimenteaza.

Intr-o tigaie punem ulei  si punem pulpele la prajit.Se acopera cu un capac pentru a nu stropii cu ulei si se intorc pe o parte si pe cealalta.

Dupa ce s-au prajit putin se adauga jumatate de pahar de apa si frunzele de busuioc.

Tot timpul se lasa acoperit,iar cand a scazut zeama se mai adauga apa.Cam in 30-40 minute sunt gata.

Intre timp punem cartofii la fiert pentru piure.

 

Cu zeama care se ramane de la carne se formeaza un sos.Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ceapa-cu-smantana-si-marar-49726.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan prajite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de curcan la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpa de curcan la cuptor

Se spala carnea, apoi se sterge bine de apa cu prosoape absorbante. Se cresteaza pe fiecare parte in 3-4 locuri. Intr-un bol se amesteca sarea, piperul si boiaua cu uleiul. Cu acest amestec se ung...

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Postat de Ela68

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Mod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2013, 21:41
si a venit osul )
la 08.08.2013, 21:42
da)))))
la 08.08.2013, 21:44
Ce bine arata!
la 08.08.2013, 21:44
oana
la 08.08.2013, 21:49
Acum ce sa zic,merge si-un hartan de curcan daca n-ai avut unul de porcusor....

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking