Pulpe de curcan prajite

Postat de gurita_ta2005 in Curcan
8 Aug 2013 | 10422 vizualizari
Pulpe de curcan prajite

Ingrediente

  • 3 pulpe de curcan
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/ghimbir

Mod de preparare

Pulpele se cresteaza si se condimenteaza.

Intr-o tigaie punem ulei  si punem pulpele la prajit.Se acopera cu un capac pentru a nu stropii cu ulei si se intorc pe o parte si pe cealalta.

Dupa ce s-au prajit putin se adauga jumatate de pahar de apa si frunzele de busuioc.

Tot timpul se lasa acoperit,iar cand a scazut zeama se mai adauga apa.Cam in 30-40 minute sunt gata.

Intre timp punem cartofii la fiert pentru piure.

 

Cu zeama care se ramane de la carne se formeaza un sos.Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ceapa-cu-smantana-si-marar-49726.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan prajite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Postat de panacris

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Carnea se curăță și se pune la fiert în vasul multicooker-ului l programul Boil cca. 30 de minute. Apoi  se scoate și se curăță de oase. Aparatul Multicooker Phillips se...

Citeste continuarea

Piftie de curcan

Postat de oanapl

Piftie de curcan

Pui carnea la fiert, împreună cu ceapa şi morcovii, în 7 litri de apă, la foc iute. Spumuieşti din când în când. După ce ai luat toată spuma, dai focul mai mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2013, 21:41
si a venit osul )
la 08.08.2013, 21:42
da)))))
la 08.08.2013, 21:44
Ce bine arata!
la 08.08.2013, 21:44
oana
la 08.08.2013, 21:49
Acum ce sa zic,merge si-un hartan de curcan daca n-ai avut unul de porcusor....

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking