Ingrediente
- 2 pulpe de curcan dezosate
- 1 cutie ciuperci
- 200 g ficatei pui
- patrunjel verde
- vegeta fara sare
- piper
- boia
- ulei
- mustar
Mod de preparare
In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.
Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .
Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.
Pulpele se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri si salata.
Usor de facut dar foarte gustos.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|