Pulpe de potarnichi prajite

Postat de cristeena20 in Pui
2 Iun 2013 | 5150 vizualizari
Pulpe de potarnichi prajite

Ingrediente

  • 300 gr pulpe intregi de potarniche (dezosate)
  • vin alb
  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • praf de usturoi
  • 2 linguri untura

Mod de preparare

- Pulpele de potarniche se dezoseaza si se pun in marinata facuta din ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, si vin alb. Eu le-am tinut o noapte in frigider acoperite.

- Intr-o tigaie am incins untura (eu am avut de rata) si am pus la prajit pulpele. Am acoperit cu capac , deoarece stropesc si am intors pe ambele parti. La final le scoatem pe o farfurie si peste uleiul ramas in tigaie turnam marinata ramasa de la pulpe si mai adaugam vin alb. Gustam de sare, piper, eventual putin chilli si piper praf- dam la foc mare sa se reduca sosul si turnam peste pulpele fierbinti.

- Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de potarnichi prajite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi

Postat de merisor67

Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi

Spalam pieptul de pui, il stergem bine si il portionam in cubulete, apoi il asezonam cu sare si piper. Spalam ciupercile, le indepartam pelicula de pe palariute si le tocam mai marunt, inclusiv...

Citeste continuarea

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Postat de simona72

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul il pastram pentru decor. Pentru umplutura: se taie ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2013, 14:33
la 02.06.2013, 14:42
Imi lasa gura apa
la 02.06.2013, 14:45
la 02.06.2013, 14:52
Multumesc..ina..serveste si tu ca sunt destule in farfurie!!
la 02.06.2013, 14:52
ce bunatate

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking