Pulpe de pui prajite in ceaun

Postat de MotanLaOale in Pui
13 Sep 2013 | 21501 vizualizari
Pulpe de pui prajite in ceaun

Stiu ca o sa am multe critici si strambaturi din nas dar am poftit la asa ceva si am si facut, sa-mi treaca! :)))) Reteta interzisa celor cu colesterol mare sau dieta sanatoasa! :)))) >:D< Ar trebui sa avem si noi buline ca la TV! :))))

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala bine.

Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor.

Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime)

Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el.

Il folosesc numai la ptajit cartofi si rar carne.

Se pun pulpele in uleiul incins si se prajesc la foc mic.

Se intorc de mai multe ori.

Cand sunt rumenite bine, crocante pe alocuri, se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca cu mujdei de usturoi, cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Eu am facut o salata de rosii cu usturoi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite in ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu legume si orez (in stil chinezesc)

Postat de Irina

Pui cu legume si orez (in stil chinezesc)

Pregatesc intai ingredientele: puiul il tai fasii, ceapa rosie pestisor, ardeiul capia bastonase, iar morcovii rondele pe diagonala.  Orezul il pun la fiert: trei parti de apa la o parte...

Citeste continuarea

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de panacris

Ciocănele de pui a la Padre

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2013, 16:42
ce buneeeee sunt!!!ce pofta mi-ai facut motanel!!!
la 13.09.2013, 16:44
ce pulpe rumene si tentante
la 13.09.2013, 16:51
Vai ce bine arata !
la 13.09.2013, 16:55
ihim...seamana cu pulpele Diei... tentante!
la 13.09.2013, 16:58
ce gustoase sunt

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking