Pui calabrese
Postat de rocsi_1612
Spalati pieptul de pui, il stergeti usor cu niste servetele de bucatarie. Taiati fiecare jumatate de piept in doua, pe lungime. Le presarati cu sare, piper si boia. Incingeti uleiul intr-o...
Citeste continuareaStiu ca o sa am multe critici si strambaturi din nas dar am poftit la asa ceva si am si facut, sa-mi treaca! :)))) Reteta interzisa celor cu colesterol mare sau dieta sanatoasa! :)))) >:D< Ar trebui sa avem si noi buline ca la TV! :))))
Ingrediente
Mod de prepararePulpele se curata si se spala bine. Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor. Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime) Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el. Il folosesc numai la ptajit cartofi si rar carne. Se pun pulpele in uleiul incins si se prajesc la foc mic. Se intorc de mai multe ori. Cand sunt rumenite bine, crocante pe alocuri, se scot pe hartie absorbanta. Se mananca cu mujdei de usturoi, cu mamaliga sau cartofi prajiti. Eu am facut o salata de rosii cu usturoi. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite in ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de rocsi_1612
Spalati pieptul de pui, il stergeti usor cu niste servetele de bucatarie. Taiati fiecare jumatate de piept in doua, pe lungime. Le presarati cu sare, piper si boia. Incingeti uleiul intr-o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|