Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
14 Apr 2013 | 5777 vizualizari
Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval

Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 1 bere bergenbier
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 grame cimbru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 lingurite mustar
  • 2-3 feliute lamaie
  • 50 ml ulei
  • 8 cartofi potriviti
  • 4 cepe
  • 1 lingurita sare
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Mai intai am pregatit pulpele,le-am curatat,spalat si le-am uns cu ulei,am pus sare,piper si cimbru si am turnat mai mult de jumatate din bere,am lasat la frigider cca 3-4 ore.Le-am pus intr-un vas de yena,am turnat zeama peste ele,am curatat o capatana de usturoi si am strivit-o,aruncand-o peste pulpe,am acoperit cu folie de aluminiu si am dat vasul la cuptor cca 25 min.Apoi am scos folia si am facut un amestec din mustar si zeama din vas,am uns pulpele cu amestecul respectiv si am taiat 2-3 feliute de lamaie,am bagat din nou la cuptor cca 30 min,pana s-au rumenit bine.Intre timp am curatat cartofii i-am taiat cubulete mici si i-am pus la fiet cca 15 min.Ceapa am curatat-o si am taiat-o marunt.Am pus ulei in tuci si am calit ceapa,peste ea am adaugat cartofii scursi de apa si am lasat sa se inabuse cu ceapa cca 20 min,la foc mic.Am potrivit de sare.Cand asezam cartofii pe farfurie radem cascaval desupra...Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza bicolora calita cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Varza bicolora calita cu afumatura

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute) Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o...

Citeste continuarea

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

Postat de Zamfira

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

  Spalam si curatam legumele (ardeii, ceapa, cartofii). Spalam orezul si-l punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert strecuram orezul. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2013, 20:04
Cat de gustos
la 14.04.2013, 20:06
Bunee!!
la 14.04.2013, 20:17
da io vreau bere si dupa mancare
la 14.04.2013, 20:26
Dia e servita,dar ce fel de bere,ca sa stiu ce pretentii ai?
la 14.04.2013, 20:29
cleme. stai linistita ca po' sa-i dai si la pet, mai ieftina, ca bea oricum

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking