Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Pui
6 Noi 2012 | 7661 vizualizari
Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • 300 gr rosii intregi in suc propriu
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei
  • 1 canita mica cu vin rosu
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Pulpele de pui le spalam bine si le curatam de tot puful. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam sub jetul de apa.

Ungem un vas de ceramica cu ulei. Asezam pulpitele si ciupercile. Rosiile le scoatem din cutie si le tocam. 

Intr-o cratita punem vinul, paste de gogosari, o canita cu apa si rosiile tocate cu tot cu sucul lor. Acesta il punem in vas peste pui si ciuperci.
Condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Rupem frunza de dafin bucatele mici si o punem deasupra. Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem peste tot in vas. Acoperim vasul cu capacul sau si il bagam in cuptor. Aprindem cuptorul si lasam pulpele acolo pana sunt bine patrunse.

La sfarsit le lasam descoperite 10 minute apoi scoatem vasul sa se racoreasca putin preparatul nostru.

Am servit cu un piure cremos si a fost foarte bun meniul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in sos tomat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu rosii si mozzarella

Postat de Zamfira

Pulpe de pui cu rosii si mozzarella

Spalam carnea de pui sau curcan. Punem carnea la macerat (minim 12 ore) intr-un amestec de: 2 linguri de ulei, 4 catei de usturoi pisat si o lingurita de cimbru uscat, sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Aripioare picnic

Postat de Leontina_Costel1970

Aripioare picnic

Mai intai curatam de eventualele impuritati aripioarele, apoi le spalam si le punem intr-o oala, acoperim cu apa, adaugam delikat si lasam sa fiarba cca 20 minute. Scoatem aripioarele le lasam sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2012, 20:58
Foarte bun
la 06.11.2012, 21:01
Hmm, m-aş încumeta la o porţie de probă, apoi la alta de siguranţă
la 06.11.2012, 21:02
la 06.11.2012, 21:04
vreau si eu daca mai este
la 06.11.2012, 21:06
Bune pulpele tale! Astea plac mult Diei

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking