Pulpe de pui cu smantana

Postat de dariadeea in Pui
2 Mai 2013 | 11631 vizualizari
Pulpe de pui cu smantana

Ingrediente

  • 3 pulpe mari
  • 2 cepe potrivite
  • 400g smantana
  • 1 morcov
  • cateva fire de patrunjel
  • o lingurita faina
  • sare dupa gust
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.

Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi naturi cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot

Postat de katty

Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot

Pornim aparatul de gatit multicooker Crock Pot pe functia sotare la medium. Cand aparatul este pregatit punem uleiul si pulpele pe care le-am spalat bine, le-am crestat in cateva locuri si...

Citeste continuarea

Pui cu ciuperci, smantana si parmezan

Postat de oanapl

Pui cu ciuperci, smantana si parmezan

Încingi uleiul și pui cubulețele de carne. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc iute). Le tot întorci cu spatula în tigaie și le asezonezi cu sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2013, 21:01
Ce buneee!
la 02.05.2013, 22:17
la 02.05.2013, 22:27
la 02.05.2013, 23:10
la 03.05.2013, 08:02

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking